Cetinjska URA: Bezuslovna podrška SDP-u i SG-u za smjenu DPS-a

Cetinjska URA ponovila je svoj stav u vezi pregovora za formiranje vlasti na Cetinju i istakla da je bezuslovna podrška SDP-u i Staroj gardi u formiranju vlasti i dalje na stolu.

,,Iako imamo kadrove koji mogu da pokriju najodgovornije funkcije i donesu promjene u upravljanju Prijestonicom Cetinje, spremni smo da u cilju opšteg interesa žrtvujemo partijski interes i damo manjinsku podršku vlasti SDP i Stara garda, ne učestvujući ni na jedan način u strukturama vlasti”, navode iz cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA.

,,Smatramo da ukoliko kod njih postoji i tračak želje da se iz temelja promijene stvari na Cetinju, onda ne postoji zdravorazumska logika da SDP i Stara garda ne prihvate predlog, i uzmu vlast u svoje ruke i na svojim principima formiraju četvorogodišnju vlast na Cetinju. Prijestonici Cetinje potrebna je sveobuhvatna reforma, u potpunosti novi pristup zasnovan na odgovornom i poštenom odnosu prema građanima, usmjerena ka ekonomskom i demografskom oporavku Prijestonice”, zaključuju.