Budvanska URA Demokratama: Osim blokada i opstrukcija ni laži vam nijesu strane

Osim što im je politika sadržana u dva pojma – blokade i opstrukcije Demokrate su partija koja po uzoru na šešeljevsku politiku želi da izvrgne istinu i projektuje svoje laži. O teorijama zavjere kojima zasipaju javnost suludo je i pričati.

Na svu sreću u lažima Demokratske Crne Gore Alekse Bečića kratke su noge. Iz zapisnika sjednice UO Morskog dobra od 25.08.2021. godine koji prilažemo javnosti može se jasno vidjeti je li Blažo Rađenović glasao za ustupanje plaže “Ploče” Batu Careviću.

Na pomenutoj sjednici predstavnik Demokrata i predsjednik mjesnog odbora Petrovac njihove partije glasao je za ustupanje plaže „Ploče“ Batu Careviću. Ove godine pomenuti član Upravnog odbora nije prisustvovao sjednici ali je pomoćnica direktora iz redova Demokrata bila prisutna i nije osporavala izglasavanje anex ugovora na sjednici UO JPMD što dovoljno govori o političkom braku na relaciji Demokrate – Carević. Oba puta Blažo Rađenović je izuzeo mišljenje i nije glasao za anex ugovora. Toliko o istini onih kojima je politički blud zatrpan i tonama laži.

Ne treba se posebno ni osvratti na diletantske laži budvanskih Demokrata o tome kako je Blažo Rađenović bio savjetnik Lazara Rađenovića i vozio službeni gliser „Morskog dobra“. Blažo Rađenović gliser nije koristio ali podmornica Dragana Krapovića koja je ostala u Budvi u vrijeme kad se uklanjalo 90% objekata iz zone Morskog dobra, popularni šankovi i mnogi drugi objekti nastavila je da plovi i ubira prihod. To se desilo u vrijeme dok je Krapović bio predsjednik Opštine i šurovao sa Carevićem. No o svemu tom će znati da sude građani koji će ubrzo na lokalnim izborima Demokrate poslati tamo gdje i pripadaju – na margine lokalne političke scene.