Borozan: Prekinućemo višedecenijsko neodgovorno upravljanje Prijestonicom

„Cetinje je potrebna uprava po mjeri svakog građanina: modernu, optimalnu, efikasnu i profesionalnu. To podrazumijeva prilagođavanje opštinskih sekretarijata i službi stvarnim potrebama Prijestonice, uz zapošljavanje mladih, stručnih kadrova i neizostavnu provjeru njihovog učinka“, istakla je Ksenija Borozan, kandidatkinja za odbornicu cetinjske URE.

Borozan ističe da je Cetinju potrebna i otvorena vlast, što podrazumijeva punu transparentnost, razvijanje saradnje sa građanima i civilnim društvom, racionalnizaciju troškova, sprječavanje sukoba interesa i zaštitu zviždača. 

Takođe, Borozan navodi da će URA reformisati rad mjesnih zajednica, s ciljem da one održavaju rad i volju mjesnog stanovništva, a ne bilo koje političke opcije. „Mi želimo da prekinemo višedecenijsko neodgovorno upravljanje našim gradom. Želimo da stanemo na kraj nepostojanju odgovornosti za propuste i zloupotrebe u radu. Prethodne godine obilježile su višemilionske štete na račun građana. Želimo stati tome na kraj! Zato, može Cetinje, može Crna Gora!“, zaključuje Borozan.