Bajraktari: Pobjeda liste Za novi početak je neizbježna

,,Osvojićemo najveći broj glasova i bićemo apsolutni pobjednici. Sigurni smo u to, jer se već osjeća pozitivan talas. Sugrađani vjeruju u našu široku koaliciju, koju smo formirali tako da funkcioniše kao prava zajednica, za dobrobit Ulcinja i njegovih građana”, saopštio je danas nosilac liste okupljene oko Građanskog pokreta URA u Ulcinju – Za novi početak, Omer Bajraktari.

Prema njegovim riječima, koalicija Za novi početak ima jedan cilj –  da eliminiše podjele i sporove između građana. ,,Želimo ujedinjeni Ulcinj i stabilnu vlast. To je misija naše koalicije i to je ono što Ulcinj zaslužuje – sigurnost i stabilnu većinu u gradskom parlamentu. Ne želimo da vlast u Ulcinju nastavi putem onih koji su nas vodili proteklu deceniju. Nećemo uzeti kormilo u naše ruke, kao prethodnici, a da ne znamo kuda idemo i gdje ćemo stići”, kazao je još Bajraktari.

Kako je još istakao, napravili su najveći predizborni blok u posljednjih 30 godina u višestranačkom sistemu. ,,Ponosni smo na to. Ujedinjeni smo za naš Ulcinj. Imamo jasnu viziju i ostvarićemo je. Okupili smo ljude za jedan novi početak, i uz stopostotnu podršku Vlade Crne Gore razvijaćemo Ulcinj. To mu pripada”, zaključio je Bajraktari.