Aleksa i Dritan u Tivtu: Vraćen trajekt državi, vraćena Luka Pine – Tivat zamajac ekonomskog razvoja Crne Gore

Aleksa i Dritan, autobusom hrabrosti stigli su i do Tivta, opštine koja postaje brend po kojem se prepoznaje Crna Gora.

Aleksa i Dritan su srdačno dočekani od strane Tivćana i u međusobnom dijalogu su razgovarali o ključnim temama ove primorske opštine.

,,Tivat je opština koja svjedoči jednom ekonomskom razvoju, upravo zahvaljujući hrabrim i odlučnim ljudima koji su spremni da rade u interesu Tivta i njegovih građana. Ujedno, Tivat postaje brend prepoznat u svijetu koji postaje promoter Crne Gore na jedan kvalitetan način što dovodi do sveobuhvatnog razvoja naše zemlje. Ulaganje u njegovu infrastrukturu biće u fokusu 44. Vlade i zajedno sa ovim hrabrim ljudima koji su sa nama učinićemo Tivat jednim ne samo evropskim, već svjetskim gradom koji će predstavljati zamajac budućeg razvoja Crne Gore, u svakom smisli”, ističe nosilac liste Aleksa Bečić.

Predsjednik Građanskog pokreta URA dr Dritan Abazović podsjetio je da su se Pine vratile Opštini Tivat.

,,Vratiće se i mnoge dobre stvari Crnoj Gori. Za Tivat brojni važni projekti slijede – vodeni, VIP terminal na aerodromu, dok preko puta, na velikom zemljištu treba izgraditi sportske terene, uz turističke sadržaje. To će biti nova dimenzija razvoja Tivta”, kazao je Abazović.
Istakao je da je do sada veliki broj novih brendova stigao u Boku kotorsku.

,,Brojimo dobre rezultate, a poslije 11. ćemo brojati još bolje. Borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala doći će kraj, a građanima još bolji dani“, zaključio je Abazović.