Adžić Boškoviću: Sakrili ste “belog orla” ali i dalje mrzite sve crnogorsko što ne možete kupiti

U DPS partijskom monologu koji se i jedino može čuti preko otetog medija svih građana Crne Gore Bošković je evocirao svoje “rane radove” i ideologije kojima je bio privržen devedesetih kao i njegov nikad smijenjeni partijski vođa. Kao ekspozitura miloševićevske politike bivši član Srpske narodne obnove i paravojnih formacija “Beli orlovi” Bošković evo 2020. godine želi da svoju nimalo prijatnu prošlost nakači Građanskom pokretu URA, progresivnoj partiji, članici jedne od najvećih političkih grupacija Evrope – Evropskih zelenih. Za onoga ko je po Ekonomskom fakultetu ne tako davno nosio upadljivo veliki srebrni prsten s nacionalnim simbolom koji mu sada smeta to je zaista nemoguća misija.

Boškoviću su uzaludni pokušaji  da ukalja sve ono što URA jeste, a što je budućnost Crne Gore.

Onome ko evropske vrijednosti slobode medija vidi kao bespogovorno služenje vladajućoj partiji (kao što je slučaj sa RTCG) naravno da su slobodni i kritički nastrojeni mediji trn u oku. Isto kao i što su im trn u oku progresivne, građanske, evropske političke snage kao što je URA. Otuda ne čudi pokušaj  malicioznog Boškovićevog uvezivanja URE i tih medija zato što za razliku od njega i njegove partije mi predstavljamo evropske vrijednosti u Crnoj Gori.

Bošković će kao funkcioner opšte prakse DPS-a poslije brojnih metamorfoza završiti neslavno svoje političko bitisanje zadojen mržnjom prema svemu crnogorskom što ne može kupiti.