Rađenović: Ni ove godine lokalna vlast nije okitila grad za 21. maj, korisnicima narodne kuhinje obezbijedili smo besplatan obrok

“Nedopustivo je da lokalna vlast u Budvi ni ove godine nije našla za shodno da adekvatno okiti grad povodom 21. maja, Dana nezavisnosti. Pored toga što ne poštuju državne praznike, lokalna vlast ne cijeni ni građane koji su danas ostavljeni bez obroka u Narodnoj kuhinji”, istakao je nosilac liste “URA – Dr Dritan Abazović – Drugačije!” Blažo Rađenović. 

Rađenović naglašava da svjedočimo i apsurdu da je zbog neradnog dana danas zatvorena narodna kuhinja za sve njene korisnike, dodajući da će zbog toga, ličnim sredstavima, odbornika Ivanovića, kandidata i kandidatkinja za odbornike i odbornice, kao i članova opštinskog odbora URA Budva, koji svakodnevno svojim ličnim primjerom pokazuju DRUGAČIJI odnos prema gradu, obezbijediti besplatan obrok za sve korisnike narodne kuhinje u brzoj hrani “My food” koja se nalazi u sklopu Mediteranskog sportskog centra.

“Nova vlast, predvođena Građanskim pokretom URA, vodiće DRUGAČIJU politiku koja će brinuti o datumima od državnog značaja, ali i o ljudima o kojima trenutna lokalne vlast ne razmišlja tokom praznika”, zaključuje Rađenović.