Abazović pozvan da otvori Oksfordsku lidersku koferenciju u Dubaiju

Predsjednik Građanskog pokreta URA dr Dritan Abazović pozvan je da otvori Oksfordsku lidersku konferenciju koja će se održati od 12. do 14. aprila u Dubaiju.

“Oksfordska liderska konferencija 2024(OLC24), koju organizuje Oksfordski centar za liderstvo okuplja istaknute ličnosti i talente iz oblasti biznisa, tehnologija i javnih politika s ciljem da osnaži lidere koji će značajno doprinijeti pravednijoj i održivijoj budućnosti. Bili ste najmlađi premijer u Evropi i vaše iskustvo u politici ostavlja nadu za mlade lidere širom svijeta. Vaše prisustvo će biti od značaja za preko 200 profesionalaca, aktivista i lidera na OLC24. Ove godine, bila bi nam čast da budete glavni govornik na konferenciji”, navodi se, između ostalog, u pozivu upućenom Abazoviću.

On će na otvaranju govoriti na temu “Rukovođenje kroz promjene: Prilagodljive strategije za upravljanje u 21. vijeku”. Dok je 14. aprila planirano da Abazović govori na temu “Aktivizam mladih i promjena politike: Osnaživanje sljedeće generacije”.