Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Demokrate i Građanski pokret URA nemaju problem da se pojave u svakom naselju, svakoj ulici, svakom domu, jer nam građani vjeruju da ćemo na sebe preuzeti ozbiljan zadatak da rješavamo nagomilane probleme koje ostavlja odlazeća vlast i uspjećemo u tome, jer imamo program, kadrove i ideje za 21. vijek, a tako je i u Zeti, saopštili su iz koalicije "Zeta za 21. vijek".

"Jeste česta izjava, ali je najveća istina: mladi su naša budućnost, i u koga ćemo ulagati, ako ne u njih. Mladi nam, zahvaljujući u prvom redu surovo lošoj politici sadašnje vlasti, sve češće odlaze. Mi se na sve načine moramo postarati da spriječimo njihov odlazak i, ako je moguće, obezbijedimo njihv povratak. Ono što omladini Zete fali jeste upravo njihovo i samo njihovo mjesto, gdje će oni biti svoji na svome i imati sve potrebne uslove i sadržaje za ugodan boravak i kvalitetno porvedeno vrijeme", saopštili su iz ove koalicije.

Kako su kazali, na lokaciji Agovića brijest, na dosta zapuštenoj raskrsnici, će izgraditi Omladinski centar.

"Lokalno stanovništvo, ali i ostali posjetioci, imaće priliku da uživaju u raznim sportskim igrama i aktivnostima, kao što su:kuglanje, stoni tenis, odbojka, košarka. Kako bismo ovom objektu dali obilježje sastajališta za druženje i rado posjećenog mjesta za izlazak, pored prostora za sportska dešavanja, izgradićemo i poslovne prostore za ugostiteljske i trgovinske objekte"; navode iz koalicije "Zeta za 21. vijek".

Demokrate i Građanski pokret URA, kako su kazali, radiće na stvaranju uslova za razvoj i afirmaciju mladih.

"Naš zadatak je da motivišemo mlade i školovane ljudi da ostanu, žive, rade i stvaraju u svom rodnom mjestu, a preduslov toga je da mladima pružimo sve neophodne uslove za pristojan i dostojanstven život. Pratićemo i nagrađivati uspješne srednjoškolce i studente, a njihove potrebe i angažovanje biće u fokusu lokalne zajednice. Realizacijom ovog projekta, osim zaustavljanja odliva mladog stanovništva, stvoriće se uslovi i za unapređenje zdravlja naših ljudi, ali i obogatiti turistička ponuda naše ravnice. Sve ovo zato što hoćemo Zetu za 21. vijek", zaključuje se u saopštenju.