Vuković: Zašto DPS-u smetaju kolege iz Albanske alternative? 

URA je građanska partija koja okuplja ljude svih nacija i vjera. Jako se radujemo saradnji sa kolegama iz Albanske alteranative jer pokazujemo i dokazujemno da zajedno možemo da mijenjamo naš grad. Gospodin Admir Biorac se nalazi na našoj listi i na to smo veoma ponosni, a radi objektivnog informisanja javnosti ima prebivalište na teritoriji Glavnog grada u suprotnom lista ne bi bila potvrđena od strane OIKa-a, saopštila je kandidatkinja za odbornicu liste “Ovo je naš grad, Može Podgorica” Milena Vuković. 

Ona je kazala da logika kojom se služi DPS podrazumijevala bi da Ivan Vuković ne može biti gradonačelnik Glavnog grada jer je porijeklom iz Pive.

”Lokal-fašizam za nas nije prihvatljiv i trudićemo se da uvijek širimo ideju zajedništa i saradnje sa svim dobronamjernim ljudima našeg grada i države”, navela je Vuković.  

“Savjetujem DPS da prevaziđe podjele u svojim glavama, jer politika 90tih je politika prošlosti koju više niko ne želi. Pustite naš grad da se razvija za sve građanke i građane bez obzira na razlike koje postoje”, zaključila je Vuković.