Vlahović odgovorio Martinoviću i Šćepanovićki: KOLAŠIN ĆE DOBITI NOVAC KADA APLICIRA ZA PROJEKAT KOD VLADE KAO ŠTO SU TO UČINILE OPŠTINE MOJKOVAC, PETNJICA I ŠAVNIK

Nosilac liste Građanskog pokreta URA i slobodnih građana Kolašina Miodrag Mijo Vlahović je saopštio da novac koji je premijer dr Dritan Abazović namijenio za razvoj sjevera nije prikazan u rebalansu budžeta zbog toga što lokalna samouprava opštine Kolašina nije aplicirala ni sa jednim projektom koji je namjenjen razvoju opštine Kolašin. 

“Dokaz da su ovo jeftini predizborni trikovi i manipulacije građanima u Kolašinu u režiji Demokrata i DPS-a jeste činjenica da su opštine Mojkovac, Petnjica i Šavnik dobile novac koji je premijer obećao za razvoj opština na sjeveru”, kazao je on. 

Vlahović je upitao, zašto lokalna samouprava Kolašina nije predala svoj projekat za razvoj opštine, a zatim dodao “Da je lokalna vlast zaista bila zainteresovana za prosperitet Kolašina iskoristili bi ovu priliku da dobiju sredstva najmjenjena sjeveru. Čini se da im je mnogo bitnije i lakše da obmanjuju građane i da svoj propust, zajedno sa poslanikom Demokrata Martinovićem, pripišu premijeru i onda to iskoriste za promociju svoje jeftine kampanje.” 

“Očigledno je da je ovo neuspjeli pokušaj diskreditacije premijera putem prljave kampanje koju vodite Vi gospodine Martinović zajedno sa odlazećom predsjednicom opštine Martom Šćepanović. Jeftinim politikanstvom koji vam je sve više svojstven želite da gubitak povjerenja kod građana nadomjestite bukom koju kreirate netačnim informacijama kako bi sakupili glasove preko tuđih leđa”, naveo je Vlahović.

“Dosta je bilo jeftinog politikanstva, dosta je gradskih šerifa, dosta je privilegovanih, lokalne uprave i državnih preduzeća u službi privatnih interesa partija. Vrijeme je da svi dobronamjerni koji vole ovaj grad preuzmu odgovornost i rade u službi svih Kolašinki i Kolašinaca”, zaključio je Vlahović.