URA odgovorila Demokratama: Je li opet problem sa press centrom?

Prosto nevjerovatno zvuči poziv za razgovor od strane Demokratske Crne Gore pa se pitamo je li poziv od Alekse Bečića i Borisa Bogdanovića ili je opet neka omaška njihovog čuvenog press centra?

Drage Demokrate, o čemu ćete razgovarati sa nekim za koga ste rekli da je izdajnik? Sa nekim za koga tvrdite da je uzeo 21 milion? Sa ljudima koje optužujete da politički djeluju, a u slobodno vrijeme švercuju kokain?

Juče ste govorili: kukavice, izdajice, šiptari, pajovići, kriminalci, a danas – Sjednimo da razgovaramo o manjinskoj vladi. Ni nama ni građanima nije jasno o čemu se radi? Da niste uzeli 21 milion?

Ako je vaš poziv iskren, onda znači da ste sve vrijeme pričali neistine i obmanjivali javnost. Ako je to tako, onda sa nama nemate o čemu da razgovarate.

Poslije podrške vašeg lidera fašističkim povicima, vašeg javnog pozivanja na linč neistomišljenika, na dugo vrijeme ste kompromitovali svoju partiju.

Što se tiče URE ova Vlada je završila svoj mandat. Ponudili  smo model manjinske vlade, na koji očekujemo izjašnjenja svih 81 poslanika u Skupštini Crne Gore.

Nadamo se da građani sada jasno vide vašu principijelnost, dosljednost i istinu. Spremni ste na sve, samo da sačuvate fotelje.