URA: Nakon izbora imamo 11 mandata više u odnosu na prethodni period

U gradovima gdje su se održali lokalni izbori, Građanski pokret URA zabilježio je rast u broju odbornika pa je bilans takav da imamo sada 11 odbornika više nego u prethodnom mandatu.

Tako je politika URE sada prisutna u lokalnim parlamentima gdje do sada nijesmo imali odbornike, poput Plava, gdje nakon izbora imamo tri, Rožaja, gdje imamo dva, Pljevalja, Kolašina i Plužina gdje imamo po jednog odbornika. Što je jasan pokazatelja da ideja građanske, evropske i ekološke Crne Gore se širi preko čitave države.

Veliki rast i sjajan rezultat zabilježili smo u Baru, gdje sa doskorašnjeg jednog, sada imamo tri odbornika, dok rast broja odbornika bilježimo i u Danilovgradu, u čijem lokalnom parlamentu će nas od sada predstavljati dva odbornika.

URA je po broju odbornika zadržala rezultat postignut u Glavnom gradu i Budvi, gdje će nas u narednom periodu predstavljati četiri, odnosno jedan odbornik.

Važno je napomenuti da ni u jednoj opštini gdje su se održali izbori, Građanski pokret URA u broju mandata nije izgubio nijednog odbornika, već ima isti ili veći broj predstavnika u lokalnim parlamentima.