Šućur: Program zapošljavanja DPS-a za Nikšić staviti u rubriku „Vjerovali ili ne“

Dakle, svjedočimo jednoj sumanutoj situaciji u kojoj oni koji su pozatvarali gotova sva radna mjesta u gradu Nikšiću i porast nezaposlenosti doveli do maksimuma, sada izlaze pred građane i kažu da će otvoriti nova radna mjesta.

„Još sumanutije je kad Damjanović prije nekoliko dana kaže za ministarku zdravlja Borovinić-Bojović da ne zna kako može da pogleda građane u oči a juče pred te iste građane Damjanović izlazi ispred DPS-a i obećava otvaranje 2. 000 novih radnih mjesta i procvat Nikšića. Događaj za rubriku ‘Vjerovali ili ne’“, navodi Šućur.

On kaže da je DPS postavivši Damjanović u prvi plan kampanje u Nikšiću pokušao da zamaskira „stručnjake“ iz nikšićkog DPS-a poput Nebojše Radojičića, Sonje Nikčević, Veselina Grbovića, Radivoja Lale-Nikčevića i Milutina Simovića koji su uz amin šefa pokrali i pokopali Nikšić.

„No, uzalud im svaka predizborna aktivnost, jer u partiji koja je za trideset godina postala sabirni centar organizovanaog kriminala i korupcije svaka njihova kampanja je antkampanja njih samih i njihove politike. Građani Nikšića će im to jasno poručiti 14. marta“, zaključuje Šućur.