Šućur odgovorio Mitroviću: Sve frustracije i kompleksi nikad neće sakriti vaš kriminal i korupciju

“Iz partije koja je pokrala državu i građane podijelila na one prvog i drugog reda bezuspješnim pokušajima nastoje da nekakvim jeftinim saopštenjima zamagle tu istinu jasnu gotovo svakom. Državotvorni lopovi iz DPS-a bi opet, da im se može, institucije u svoje ruke da bi Nrekić i kompanija mogli lagodno da pljačkaju narod i državu, kupuju skupocjena auta a narodu da ponude podjele. Hoće opet da od građana prave državne neprijatelje, gdje je, razumije se, ekskluzivno pravo DPS lopova da vole svoju državu, dok su svi drugi izdajnici. Raduje nas što što ne shvataju da im je ta koncepcija obezbijedila politički potop”, navodi Šućur.

On kaže da je Ivan Mitrović, ex čelnik nikšićkog DPS-a nakon što je izgubio parlamentarne izbore u tom gradu sa preko 11 hiljada glasova razlike, pobjegao u državni parlament, vjerovatno pokušavajući da pred Nikšićanima zamaskira svoju političku bruku.

“Veću bruku doživjeće 14. marta sa svojom partijom na lokalnim izborima u Nikšiću. I uzalud im sva propaganda, kampanje njihovih medijskih trovača i nekaki novi slogani, kongresi i kozmetičke promjene. Lopovi države ostaju lopovi, a krivična djela iz oblasti kriminala i korupcije ne zastarijevaju. S tom se činjenicom Mitrović i njegova partija teško mogu pomiriti. Otuda sve frustracije i kompleksi ove kriminalne organizacije u rasulu sa kojima se dodatno srozavaju pred crnogorskom javnošću”, zaključio je Šućur.