Radovanić: URA bira predsjednika i četiri potpredsjednika

 

On je u izjavi za Dan naglasio da su bezuslovno razvijanje ideje građanske, evropske i ekološke države predstavlja principe na kojima će nastaviti da razvijaju Crnu Goru.

“Takođe, na kogresu ćemo predstaviti i novi vizuelni i dentitet stranke, a sve kako bismo išli u korak sa novim vremenima i svim izazovima koji su pred nama”, kaže Radovanić.

 

Kada je riječ o rekonstrukciji Vlade, on ističe da je trenutno najvažniji nacionalni interes Crne Gore da nastavi demontažu tridesetogodišnjeg sistema Demokratske partije socijalista (DPS).

“Oni koji nisu u stanju da shvate i razumiju taj prioritet rade na štetu države. Građanski pokret URA neće učestvovati u prevari birača, a našu doslednu i principijelnu politiku građani su imali prilike da upoznaju tokom prethodnih šest godina, koliko postojimo. Građani koji su za nas glasali nikada nijesu bili iznevjereni, niti će biti”, navodi Radovanić.

Nastaviće, kaže, da štite interese Crne Gore koja počiva na evropskim, ekološkim i građanskim principima.

“To znači da URA svoju političku ideju neće podešavati po bilo čijim parametrima ili glasati za stvari koje ne baštine civilizacijske i evropske vrijednosti. Mi smo kazali i obećali da ćemo uvijek biti zaštitnici nacionalnih interesa i tako će biti do kraja jer sa tim nema kompromisa”, naveo je Radovanić.

 

 

Izvor: Dnevne novine Dan