Rađenović poručio Divanoviću: Nećete uspjeti više da dijelite građane Budve i Crne Gore

,,Samozvani predsjedniče nove korumpirane budvanske većine nećete uspjeti više da dijelite građane ni Budve ni Crne Gore. Pozivam Vas na Sveti Stefan da prošetate svojim krajem jer ste zaboravili kako izgleda, a i mještani su vas se uželjeli i žele da vas pozdrave, jer ste zaslužili”, kaže u svom obraćanju Rađenović.

On je Divanoviću poručio da bi, “pored toga što većinu radnog vremena potroši gledajući klipove svog omiljenog krimi šefa popularnog “Svetog Petra” i uvježbava pred ogledalom “kako šef to radi”, da bi impresionirao preostalih par drugova kriminalne Svetove hobotnice kojoj je i sam stotinama hiljada eura plaćao članstvo i društvo”, vrijedilo da objasni građanima Budve što je mislili kad je spominjao ‘četnike’. ,,Je li to kompezacija za pranje sopstvene biografije, gdje ste nekada kao mladi aktivista jedne “antifašističke, moderne, evropske, građanske, crnogorske” stranke, kakva je bila vaša Srpska radikalna stranka koju ste na glasačkoj kutiji ponosno predstavljali prije nego ste se “prosvijetlili” i otišli kod “Svetog Petra”? Ili je to možda paravan za nanijetu štetu dvoipomilenijumskom nasljeđu starogradskih bedema kada vam je pamet ili glupost dala za pravo da intervenišete nad bedemima tako što ste ih izbušili, opet izgleda vodeći se i oponašajući svog šefa kojem se nisu svidjeli Dubrovački bedemi 90-ih pa je odlučio da interveniše i dobro ih izbušio”, kazao je Rađenović Divanoviću.

Kako kaže, zaključuje da “Divanović ne želi da odgovori na pitanje do čega je doveo svoje rođake, kumove, prijatelje i sugrađane na Svetom Stefanu, Budvi i Crnoj Gori da ne mogu prići ni ostrvu, ni plažama”. ,,Uništili ste naljepšu zelenu oazu u vidu Miločerskog parka, privatizovali Budvansku rivijeru, oteli je opštini Budva i građanima. Svojim radom ste doprinijeli da Vam sugrađani nemaju staze za šetnju, infrastrukturu i riješenu kanalizacionu mrežu, iako ste zajedno sa “Svetim Petrom” i osmjehom od uva do uva presijecali vrpcu postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda na Vještici u Bečićima koju je izvodila firma WTE. To će biti jedna od najvećih afera u Budvi do sada”, piše u svom obraćanju Rađenović.

On je Divanoviću još rekao da “ako ne zbog drugih, onda zbog svoje djece i budućnosti Budve i Crne Gore progovori o prljavim tokovima novca i crnih fondova kojima iz DPS-a kupuju glasove po budvanskim hotelima i ucjenjuju ljude koje su doveli na rub egzistencije”. ,,Progovorite i o dogovorima na čuvenim kolegijumima, kako ste vršili selekciju i kako ste nagrađivali poslušne. Znate i na svom primjeru koliko vam je prekovremenih sati isplaćeno, iako ni jedan radni dan niste bili na poslu, ni onu osnovnu satnicu na koju ste obavezani. Da ne pominjem koliko ste, radeći šta Vam se kaže, nanijeli štete građanima Budve i Crne Gore. O Vašim, a ne državnim strateškim partnerima u liku i djelu “poznatih humanitaraca” StatisaPuaa i Šinavatre, ćemo tek iznositi argumente. Koliko će građane koštati njihova “humanost”? Od vašeg patriotizma se kulturnom svijetu tuži, a od vašeg poltronizma Budvani zapuše nos”, poručio je Rađenović Divanoviću.