Rađenović Čučki: Da se iznijetim neistinama naplaćuje porez, prošli bi kao mnoge firme vašeg idejnog tvorca

Rađenović ističe da namjera odbora URE u Budvi nije bila da nikoga od koalicionih partnera pozove na medijsko prepucavanje već da kao odgovorni politički subjekat upute poziv na razgovor radi iznalaženja rješenja problema u kojem se našla budvanska vlast.
“Na isti način kao što smo to radili u Kotoru mjesecima prije kulminacije krize u vladajućoj koaliciji, ali i tada, taman kao sada Crnogorska, to nije imao ko da čuje, trajno bacivši mrlje na svoju i odgovornost svih opozicionih partija prema građanima koji su ih birali da vode grad. Pritom, sada iznenađuje komentarisanje kotorskih prilika od strane Crnogorske, jer taj politički subjekat u tom gradu ne postoji, pa bi bilo korisno da im njihovi stručni konsultanti za političke prilike u Kotoru sistematičnije objasne razvoj političke krize u tom gradu, kako gospodin Čučka ne bi ispadao smiješan u javnosti”, ukazuje Rađenović.
On Čučku poziva da javno argumentuje svoje tvrdnje da je Rađenović bio savjetnik predsjednika opštine Budva iz redova DPS-a.
“Ukoliko to argumentima potkrijepite prihvatam javno da podnesem odgovornost. Ukoliko ne potkrijepite argumentovano svoje tvrdnje onda vas pozivam na političku odgovornost radi obmanjivanja javnosti i klevetanja mene lično”, kaže Rađenović.
Ipak kao partija i dalje pozivamo vaše kolege iz Crnogorske, koji ipak drže do istine, za razliku od vas, da sjednemo za sto i kao ozbiljna koalicija razgovaramo o svim problemima koje tište gradsku upravu i izvršnu vlast.
“Poput recimo, šta je uradilo preduzeće doo “Otpadne vode”  koje je formirano zbog nagomilanih problema (kad je u pitanju firma WTA) od strane Opštine Budva a na čijem čelu je vaša supruga?”, ističe Rađenović.