Pepić DPS-u Tuzi: Ne mrzimo nikoga, a više od svega volimo istinu i pravdu

“A DPS po svemu sudeći to boli. I to jako. Dakle, hvala što ste potvrdili da manipulišete i da ne dozvoljavate da se Tuzi razvijaju kao samostalna opština. To je dovoljno od vas, pa čak i više nego što smo očekivali”, kazao je Pepić.

Pepić poručuje i da kada je riječ o izborima, u sred afere “Koverat”, najveće u istoriji Crne Gore, samo ih DPS i slični njemu mogu organizovati  i komotno učestvovati na njima.
 
“Ipak, raduje nas činjenica da ste i u takvoj atmosferi doživjeli fijasko. Zato sada i opstruirate rad lokalne uprave. I najzad, kad je rijec o izjavama makar vi nemojte o tome. Pa vama se čitava politika zasniva na prevarama, a to građani Malesije najbolje znaju. Da vas podsjetimo, zbog javnosti kako je Đukanović nekada govorio: “Slobodan Milosević je nešto najbolje što se desilo Jugoslaviji” (1992), “Na Kosovu se brani Jugoslavija… ne može se mahati grančicama mira dok se srpski narod kolje, ubija i dok im se pale imanja“(1992), “Ponosni smo na srpsko porijeklo i crnogorsku državnost, na slavnu istoriju srpskog naroda. Zato i vjerujemo u zajedničku budućnost i prosperitet” (1993), „Za četiri godine u ovoj zemlji neće biti nijednog nezaposlenog građanina” (2006)… i tako sve do onih 40 hiljda zaposlenih iz kampanje 2012.”, poručuje Pepić.
 
Pepić ističe i da je do vlasti u Crnoj Gori lako doći, baš kao i DPS-u koji se trideset godina bavi pšolitikom podjela a ne društvenog napretka i zbog čega smo i dalje rupa Evrope.
 
“U URI sam jer mi ne vodimo politiku uništavanja svih državnih resursa, mi vodimo  transparentnu i naprednu politiku koja je vama strana, zato je i ne razumijete. Kad je riječ o mržnji, možemo reći da vi zapravo mrzite sami sebe, zato i dozvoljavate da vam na hiljade građana skandiraju “Milo lopove” i da se svako jutro budite sa neizvjesnošću da li je još protiv nekog vašeg funkcionera podignuta optužnica. Mi vas zovemo da pređete na drugu stranu, na stranu istine, pravde i morala. Možda je to teži put ali je pravdniji. A i osjećaj je mnogo bolji!” zaključuje sekreatr Inicijalnog odbora URA Tuzi Eldin Pepić.