Nikšićka URA: RTV NIKŠIĆ POTVRDIO DA JE PARTIJSKO GLASILO DPS-a

On to ilustruje objavama ovog medija u prethodnim danima, u kojima njegovi novinari idu u šetnju ili obilazak grada sa novim predsjednikom opštine.

,,Sve ono što smo godinama unazad pričali o RTV Nikšić, ovih dana izlazi na vidjelo javnosti i građanima Nikšića. U prva dva radna dana Milutina Simovića, RTV Nikšić je Nikšićanima servirao nevjerovatnu izbornu kampanju za lokalne izbore koji još uvijek nisu ni raspisani. Glavni i odgovorni urednik tog medija, Milutin Stjepović sada ima za par stotina metara kraći put, pa umjesto u nekadašnji „komitet“, sada na brifing ide u Simovićev kabinet“, kazao je Pavićević.

Pavićević ističe da će Simović ostati upamćen kao jedini predsjednik opštine koji je za sopstveni interes i početak izborne kampanje za predstojeće izbore obilazio grad sa novinarima RTV Nikšić. ,,Od velike i male pijace, par koraka korzoom, pa kroz opštinske kancelarije, sve je propraćeno budnim okom reportera lokalne televizije, portala i radija. Davno smo upozoravali da lokalni javni emiter ni ne pokušava da sakrije punu podršku trenutnoj vladajućoj koaliciji u Nikšiću, ne uzimajući u obzir da pomenuti medij građani plaćaju za objektivno javno informisanje“, naveo je Pavićević.

On se osvrnuo i na odlazak u penziju prethodnog predsjednika Opštine Nikšić Veselina Grbovića. ,,Jasno je kao dan da nije došlo ni do kakve promjene i da Nikšić sada ima novog Grbovića, koji planira da nastavi putem koji je prethodni utabao“, zaključio je Pavićević.