Nikšićka URA: Na sjednici utvrđen predlog da Abazović bude lider stranke u narednom mandatu

Kako prenose iz Medijskog tima URE sastanku su prisustvovali i lider stranke dr Dritan Abazović i potpredsjednik Filip Adžić.

Na sastanku je utvrđen i predlog da Abazović bude kandidat za predsjednika URE i u narednom četvorogodišnjem mandatu, dodaju oni.

„Posebno ističemo činjenicu da Dritan Abazović (na poziciji potpredsjednika Vlade) i Rade Milošević, (državni sekretar u MUP-u Crne Gore zadužen za kontrolu rada policije), imaju našu snažnu podršku. Imaju našu bezrezervnu podršku da nastave sa oslobođenjem institucija od kriminalnih aktivnosti Demokratske partije socijalista i svih ostalih koji su se ogriješili o zakone. Čvrsto vjerujemo da imate mogućnost i znanje i da se ne plašite da rukom pravde Crna Gora postane država svih njenih građana i država u kojoj će biti pravde“, istakli iz nikšićke URE.

Kažu i da su svjesni činjenice da njihovi predstavnici u izvršnoj vlasti svoje ali i živote njihovih porodica stavljaju na kocku, što sa sobom nosi i mnoge nelagodnosti.

„Želimo na ovaj način da ukažemo podršku i razumjevanje, ali i da javnosti Crne Gore pošaljemo jasnu poruku, da nijeste sami, da iza vas stoje ljudi, koji su godinama unazad birali teži, ali i časniji put za oporavak države i društva u cjelini“, poručeno je sa sjednice URE u Nikšiću.

Takođe, na sjednici nikšićke URE zaključeno je da su zadovoljni ostavrenim rezultatima na lokalnim izborima.

„Na našim predstavnicima u lokalnoj samoupravi i lokalnom parlamentu sada je velika dogovornost, da se izbore za realizaciju mnogih programskih aktivnosti, da pomognu građanima Nikšića i da tako zajedno gradimo bolji, evropski i zeleni Nikšić“, ocijenjeno je na sjednici.

Na proširenoj sjednici nikšićkog odbora upućena je i čestitka njihovim kolegama iz Herceg Novog na ostvarenom rezultatu, uz nadu da će, kako su kazali, Herceg Novi imati bolju lokalnu samoupravu, te da će blisko sarađivati sa nikšićkom.

„Vrijeme podjeljene Crne Gore je prošlost, vrijeme je za društvo jednakih šansi za sve“, zaključak je sjednice URE u Nikšiću.