Može Rožaje: Dajte nam šansu da zadržimo našu djecu na svojim ognjištima

“Približava se dan kada ćete na lokalnim izborima ovlastiti neke od političkih partija da umjesto vas donose važne političke i egzistencijalne odluke. Imate širok izbor, po našem mišljenju to je dobro, to je suštinsko obilježje demokratije. Svojim izborom imate mogućnost da promijenite životne prilike u Rožajama. Od vas će glasove tražiti ili pokušati kupiti dvije političke grupacije navikle da vas drže u zabludi i pljačkaju već tideset godina. Prva grupacija vam se predstavlja kao Prava stvar, a druga lažno uvijena u nacionalan prefiks Bošnjačaka”, kazali su sa liste može “Može Rožaje, može Crna Gora”.

Kako su istakli, pomenute političke grupacije su bile beskompromisne u pljački opštinskog budžeta i donacijama sirotiniji, najčešće za vodu. Montirali su tendere za izgradnju puteva i vodovoda sa prijateljskim firmama, uplaćivali im sa računa opštine duplo više novca od realne cijene, uz uslov da im pola iznosa vrate u novcu.

Dodaju “Varali su donatore do te mjere da su rukovodioci DPS-a vatrogasnim kamionima punili davno izgrađene bazene sa vodom kako bi dobronamjernim donatorima Švajcarcima ili Njemcima uzimali u komadima desetine hiljada eura, a iza sebe ostavili više od hiljadu mališana, našu budućnost, bez vode i da se u 21. vijeku  kupaju u neadekvatnim uslovima bez toaleta u svojoj kući”.

“Već su vas izigrali lažnim obećanjima. Nedajte im šansu da vas prevare ponovo. Građani Rožaja, glasajte slobodno i bez straha, oni ne znaju koga ste glasali i zakon im to ne dozvoljava da znaju”, navode oni.

“Ako hoćete promjene, borbu protiv korupcije, jednake šanse za sve, život bez uslovljavanja, onda glasajte za nas. Ne dozvolite da vašu djecu otjeraju od kuće, dajte nam šansu da ih zadržimo na svojim ognjištima. Dosta je bilo siromaštva, pomozimo sebi i drugima. Može Rožaje!  Može Crna Gora, zaokružite br. 5”, zaključuju.