Može Piva, može Crna Gora: Obezbijedićemo preporod u Pivi, ostanak mladih je naš prioritet

“Tražim vašu podršku da u drugačijem svijetlu život u Pivi učinimo dostojnim. Imam želju da sa ljudima sa naše liste učinim sve da mladi ljudi ostanu u Pivi. Da bi oni ostali potrebno im je stvoriti uslove, prije svega da rade u svom gradu i tu zasnivaju svoje porodice”, istakao je kandidat za odbornika liste “Može Piva, može Crna Gora” Branko Pejović.

Pejović je kazao da njegova priča nije prazna politička priča, već realnost u koju vjeruju. Dodao je da je njihova politika čista i da nemaju političke repove u Pivi.

“Za kratak period riješavamo probleme koje niko nije riješio za 30 godina. Imamo zainteresovane investitore, koje ćemo angažovati putem privatnog –javnog partnersta, da Piva doživi preporod. Želimo da Pivu i Plužine učinimo najatraktivnijom turističkom destinacijom, kao i da privredu i poljoprivredu ojačamo za mnogo procenata”, naveo je Pejović.

On je kazao da su spremni za nove projekte i da će se preporod Pive ogledati u njihovoj realizaci, te da je jedan od takvih projekata upravo “GONDOLA-PIVLJANKA”.

“Možda naziv zvuči romantično, ali bi ipak trebalo da riječi upotrijebimo pravilno. Gondola je žičara, nova turistička atrakcija koja će valorizovati ljepotu Pive. Danas je gotovo nezamisliv pravi ugođaj planiskog boravka svakog iole zahtjevnog turiste bez panoramske Gondole. Gondolom se plovi pod oblacima i krstari iznad najljepših i najuređenih mjesta”, ističe Pejović.

Pejović naglašava da će ovaj projekat ponuditi izletnicima, avanturistima, ekskurzijama i svim zainteresovanima nezaboravan pogled na Pivsko jezero.

“Ovim projektom Piva doživljava preporod u punom smislu, jer se sa ovim projektom otvaraju mnoga radna mjesta, što nam je cilj i želja. Zato drage Pivljanke i Pivljani od vas tražimo da nam date amanet 23. oktobra, jer bez njega ne možemo ovo realizovati. Zaokružite broj 4 jer Može Piva, može Crna Gora”, zaključuje Pejović.