Može Danilovgrad Brajoviću: Podnesi ostavku i javno saopšti građanima čija naređenja sprovodiš

“Radio Danilovgrad je odbio da organizuje i emituje debatu, iako je bio obavezan da to uradi. Pozivamo gospodina Brajovića, da podnese neopozivnu ostavku na mjesto izvršnog direktora Radio Danilovgrada i da javno saopšti građanima Danilovgrada ko mu je naredio da se ta emisija ne emituje. Izgovor da nemaju tehničkih mogućnosti je u najmanju ruku smiješan, jer radio Danilovgrad prenosi skupštinska zasjedanja”, saopštili su sa liste danillovgradske URE “Može Danilovgrad, može Crna Gora”.  

Kako su kazali, u Danilovgradu i dalje djeluje nepoštovanje svih mogućih načela demokratije i osnovnih principa etike u predizbornoj kampanji.

Dodaju da nema razloga da se ne može tehnički organizovati ovakva emisija, ako nigdje drugo onda u sali Skupštine opštine.

“Pošto nam je u razgovoru, gospodin Brajović saopštio da je on raspoloženja da organizuje takvu emisiju, a slične navode potvrdio i novinar Brano Kadić, pitamo ih javno ko je kriv što se krše pravila njihove kuće?” ističu iz danilovgradske URE.

“Moramo jednom stati na kraj ovakvim i svim ostalim zloupotrebama koje se čine. Ne smijemo dozvoliti da se na ovakvo postupanje ćuti jer samo tako možemo ići ka promijeni sistema u kome smo godinama zarobljeni”, zaključuju oni.