Može Bar: Asfaltiranje pred izbore je zastarjela politika koju sprovode DPS i njegov portparol Brano Gvozdenović

“Na petnaestak dana pred izbore mašine Bemaxa i Euromixa okupirale su Mrkojeviće asfaltirajući sve što stignu da bi DPS-u pridobili koji glas. Nevjerovatan stepen bahatosti koji DPS pokazuje prema Mrkojevićima misleći da će mašine Bemaxa i Euromixa natjerati časne Mrkojeviće da im daju glas pokazaće se pogrešnim 23. Oktobra”, kazali su iz koalicije Može Bar, Može Crna Gora koju čine Građanski pokret URA, CIVIS i Albanska alternativa.

 Oni su saopštili da su građani Mrkojevića svjesni da DPS i stvarni nosilac njihove liste Brano Gvozdenović ništa u minulom periodu nisu uradili za njihov kraj da bi se sada pred izbore sjetili da postoje.

“Ta vremena kada je takva politika mogla da prođe su za nama. Građani Mrkojevića baš kao i svi građani Crne Gore su oslobođeni straha od DPS-a i jasno će pokazati da im je DPS postao teret kojeg treba poslati u opoziciju i u Baru”, istakli su iz koalicije.

Oni dodaju da Mrkojevići imaju nevjerovatan kako turistički tako i poljoprivredni potencijal koji DPS nije znao da iskoristi, kao i da URA ima plan da se posveti Mrkojevićima i da valorizuje taj veliki potencijal, a ne da ih se kao DPS sjetimo mjesec dana pred izbore. 

“DPS nije iskoristio svoju šansu i vrijeme je da neke nove generacije Mrkojevića preuzmu vodeću ulogu u kreiranju svoje životne sredine. Stoga dragi naši Mrkojevići 23. oktobra zajedno da zaokružimo broj 9 jer Bar to može jer Mrkojevići to mogu”, zaključuju iz koalicije.