Medigović: Podržaćemo inicijativu građana Petrovca i Buljarice da istraju na ideji gradske opštine Petrovac

“Nakon pobjede na izborima 23. oktobra podržaćemo inicijativu građana Petrovca i Buljarice da istraju na ideji gradske opštine Petrovac, a Budva da konačno dobije status grada. Vjerujemo u opravdanost ove građanske inicijative da kroz gradsku opštinu mogu ostvariti svoja prva, više investicija i olakšati administrativne poslove zbog kojih moraju ići u Budvu. Takođe, svijesni smo kulturolške baštine Petrovca koja nije mala i nije valorizovana na pravi način, spomenućemo samo neke: Kula Kanjoša Macedonovića u Buljarici, Rimski mozajići u Petrovcu, Crvenu komunu, Lazaret tvrđavu i mnoge druge”, kazao je kandidat za odbornika budvanske liste URA “Može Budva, Može Crna Gora” Miloš Medigović.

“Petrovac i Buljarica su nezasluženo zapostavljeni od prethodnih administracija i želimo da im vratimo status koji građani tog dijela Budve zaslužuju, kada je u pitanju zdravstvo, školstvo, vrtić komunalna i vodovod mreža, infrastrukturna povezanost, trotoari, zelene površine, šetaliste, parking prostor, uređenje priobalnog pojasa i pristupačnost plažama. Ne smijemo zanemariti podatak koliko građani Petrovca i Buljarice plaćaju raznih dadžbina prema opštini Budva, a gotovo ništa nisu dobijali za uzvrat. Pored Petrovca podržaćemo i druge inicinative koje budu dolazile od građana drugih mjesnih zajednica. Riješićemo probleme hotela “AS” u Perazića dolu na način što ćemo tražiti da Vlada Crne Gore da najkraći mogući rok investitoru kako bi hotel priveli namjeni ili u suprotnom da pređe u vlasništvo države Crne Gore. Kada je kontroverzni projekat “Palas lux” u pitanju, naš stav je da se hotel privede namjeni i vrati u vlasništvo Budvanske rivijere, a odgovorna lica budu procesuirana”, naveo je Medigović.

 On dodaje da je pobjeda 23. oktobra pobjeda svih građana Buljarice, Petrovca, Reževića, Svetog Stefana, Rafailovića, Bečića, Jaza, Markovića, Brajića i Budve, zato Može Budva, Može Crna Gora!

Miloš Medigović

kandidat za odbornika u Budvi

Može Budva, Može Crna Gora!