Luka Rakčević i koalicija “Može Podgorica – ovo je naš grad!” krenuli u kampanju iz Bloka V

Kandidati za odbornike koalicije “Može Podgorica-ovo je naš grad” su se juče družili sa građankama i građanima Bloka V i tom prilikom predstavili svoj program za ovaj dio grada.  Kazali su da je simbolični početak baš iz Bloka V podsjećanje na borbu koju je kandidat za gradonačelnika Luka Rakčević vodio da sačuva izgled Bloka V i spriječi izgradnju nebodera u jednom dijelu naselja.

“Ovo je najljepši kvart u Podgorici. Ovaj kvart je projektovao legendarni Vukota Tupo Vukotić, jedan od najboljih arhitekata koje je naš grad imao, dok je zgrade projektovao Mileta Bojović. Svaka zgrada imala je projekat svoje fasade, ovo je ideal kako mi želimo i kako bi trebalo da razvijamo Podgoricu i u drugim djelovima đe Podgorica nije izgrađena, “, istakao je Rakčević.

Ana Novaković Đurović je kazala da joj je Luka Rakčević pomogao da razumije šta znači voljeti svoj grad i truditi se da ga zaštitiš od devastacije i betonizacije svake parkovske površine. “Podgorica će biti grad svih građanki i građana, a ne samo malog broja privilegovanih”, dodala je ona.

Zoran Miljanić, ministar bez portfelja, je istakao da je ova odbornička lista garant da će se štititi interesi ne samo grada već i cijele države. On je dodao da borba za pravdu mora biti prioritet svih građanki i građana u Podgorici.

Poslanik i kandidat za odbornika Miloš Konatar ukazao je na to da Podgorica zaslužuje Luku, a Luka zaslužuje priliku da Podgoricu mijenja nabolje.

„Zato što je Luka podgoričko dijete, zato što voli Podgoricu, zato što je maturant podgoričke gimnazije i na kraju zato što je dobar i kvalitetan momak“, dodao je Konatar.

U narednim danima Luka Rakčević i koalicija “Može Podgorica – ovo je naš grad” obići će sva naselja Glavnog grada kako bi predstavili svoj program, ponudili viziju razvoja, ali i porazgovarali sa građankama i građanima kako bi na otvoren i transparentan način omogućili da se njihov glas čuje.