Đaković: DPS vrši fašizaciju nad političkim bićem Crne Gore, to pokazali spiskovi

 

Evidentiranje zaposlenih u Opštini Kotor i njihovo svrstavanje po političkoj pripadnosti i da li će ili neće izlaziti na izbore predstavlja kriminal i nešto što ubija svaki demokratski iskorak Crne Gore.

 

Uslovljavati ljude da glasaju DPS, vršiti kontrolu i pritisak nad njima može još jedino politički dinosaurs nastao iz komunističkog poretka kakav je DPS. Njihove metode nasilništva i kriminala, represivnog aparta, što ovih dana pokazuju i u Budvi, i njihova fašizacija u pogledu  političkog bića države nije održiva i raspaće se prije nego što se i mislilo.

 

Da je normalne države i tužilaštva odmah bi se reagovalo jer su u pitanju neoborivi materijalni dokazi za šta ne treba posebna istraga i vještačenje.

 

Ja se nadam da građani Crne Gore nikad više neće pristati da aminuju kriminal, korupciju, fašizaciju, policijski terror i metode svojstvene nekoj davnoj prošlosti. Nadam se da je karakter crnogorskog bića odvažniji i prkosniji od metoda partije dinosaurusa koja je sa ulice došla na vlast i tu je već 30 godina.