Bjelopoljska URA: Građani da kazne mafiju za pljačke i podjele

Više nego jasan bio je minstar finansija Darko Radunović kada je izjavio da Vlada nema novca da isplati plate na “postojećem nivou“ do kraja godine.

DPS nastavlja da beskrupulozno puni džepove svojim građevinskim tajkunima. Po ko zna koji put, dokazali su da ih ne zanima siromaštvo u koje će upasti građani, a naročito oni sa već siromašnog sjevera.

Ovo malo mladih ljudi što je ostalo u našem gradu, kako ga Bjelopoljci zovu “Grad dom starih”, u pripravnosti je. Čekaju da prođe pandemija i da zauvijek napuste rodni grad i svoju domovinu. I pored toga što nas tjeraju i uzimaju nam mladost, još uvijek sija nada da nam neće moći ukrasti i ovu divnu zemlju i njenu prirodu. Naše rijeke i potoke: Lještanicu, obje Bistrice, Ljuboviđu…

Za šta će služiti auto-put kad neće imati ko da ga koristi? Neće ga koristiti čak ni funkcioneri sa sjevera. Oni su se već prodali mafiji za skoro pa besplatne stanove u Podgorici.

Stravično je kada se sluge režima zahvaljuju Vladi i premijeru na putu i mostu napravljenom od njihovih para! To je isto kao zahvaljivati bankomatu kada vam isplati vaš novac. Jedina razlika je što se naši građani bankomatu (Vladi) zahvaljuju na tek polovini isplaćenog novca. Drugu polovinu isplaćuju tajkunima.

Nakon što nas je, po ko zna koji put, osmišljenim scenarijima podijelio, iz bjelopoljske URE kažu da DPS kreće u kampanju rasipajući novac svih nas!

Pandemija je dovela do gladi sirotinju sa sjevera, a sluge kriminalaca koji su ih opljačkali sad obilaze njihove domove i nude im milostinju za glas. Njihovoj djeci obećavaju bijedno plaćene poslove na određeno, do izbora. To je život u latifundiji, kako kaže profesor Milan Popović.

Poručuju Bjelopoljcima da je tridesetog avgusta prilika da na biračkom mjestu zaokruže dobro i da ne biraju između dva zla!

Olovkom zaustavite mafiju i kaznite ih za pljačku i podjele. Naša mladost čeka na poslednju šansu da ostane kući. 30. avgust je poslednja prilika da mlade Bijelog Polja zadržimo! To je poslednja šansa da vratimo našu mladost i poslednja nada za “Grad dom starih”.