Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Iz Građanskog pokreta URA najoštrije su osudili čin kojim je fotografija nosioca liste Demokrata u Kolašinu Vladimira Martinovića osvanula na mjestu gdje se inače lijepe čitulje.
„Još jedan u nizu činova kojim se dokazuje slika izvitoperenog društva a sa njim i političkog ambijenta za čije kreiranje je najodgovornija Demokratska partija socijalista i njen lider Milo Đukanović. U stilu svojih političkih učitelja iz mračnih devedesetih, metodama koje ne poznaje nijedno demokratsko društvo a u panici što im se sprema debakl na lokalnim izborima u gotovo svim crnogorskim gradovima ne prezaju od bilo čega“, navode u pokretu URA.
Oni ocjenjuju i da su ovo zadnji nemoćni izdisaji partije koja je Crnu Goru unazadila i čiji, kako kažu „doživotni predsjednik juče saopštava da neće moliti za ulazak u Evropsku uniju“.
„Poručujemo mu da se neće ni pitati oko takvih stvari jer vrijeme 21. vijeka stiže i u Crnu Goru. Našem kolegi iz Demokrata Vladmiru Martinovića dajemo podršku i uvjeravamo ga da će ideje koje dijelimo ubrzo pobijediti na zadovoljstvo svih građana Crne Gore, a da će ovakvi prizori brzo poći u prošlost“, zaključili su oni.