Poslije licimjernog Đukanovića i labilnog Medojevića sa izmisljotinama i neistinama, a sve u DF stilu, danas je neistinite navode potpisala poslanica DF-a Vera Bulatović.
Ne željeći da ulazimo u dalju raspravu, ali radi javnosti odgovorićemo na vaše neistinite navode.

Gospođo Bulatović Rade Milošević nije šef nikšićke URA, vec njen član. U našoj stranci nemamo šefova ni donova, za razliku od vas. Mi odluke donosimo na organima partije, a naredbe ne primamo ni od rezidenata CIA-e ni od ruskih obavještajnih službi.
U nemogućnosti da nam nađete bilo kakvu zamjerku pokušavate da između Građanskog pokreta URA i Pozitivne stavite znak jednakosti. Ali u tome nećete uspjeti, jer su svi naši članovi koju su nekada bili u toj političkoj partiji izašli iz nje ne zeljeći da svoje poštenje i čast  stavljaju iza ličnih interesa. Ni gdina Abazovića, a ni gdina Milosevića nijesu mogli kupiti vaši bliski saradnici iz DPS-a.

Radi podsjećanja Rade Miloševć je jedini odbornik koji je javno glasao na toj sjednici.

Odgovorite građanima Nikšića da li ste vi inicijatori bojkota posljednjih lokalnih i da li ste tadašnju sigurnu pobjedu U Nikšiću zamijenili za slobodu svojih lidera?

Kad iznosite laži i neistine, predlažem vamm da se malo bolje potrudite jer u očima građana ispadate smiješni.