Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bespredmetno je komentarisati nebulozne izjave profesionalnih opozicionara ali zbog interesa javnosti i građana, i radi istine, moramo reagovati na ovakve podmukle napade, kazao je generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić. 

“Medojević je još jednom pokazao zašto mu niko ne vjeruje, jer se potvrdilo da se radi o patološkom lažovu, licemjeru i gubitniku koji se hvata za slamku. Umjesto da obesmisli aferu “državni udar”, Medojević je nevješto pokušao iskoristi, kako to voli da kaže “razbijanje medijske blokade”, pa je scenu upotrijebio za prikupljanje političkih poena i to širenjem nesitina, pravljenjem konstrukcija i izmišljanjima nalik svojim mentorima iz  MInut dva”, istakao je Radovanić.

Naglašava da umjesto da se navodna opozicija iz DF-a koncentriše na predstojeće izbore, da svoje oštrice usmjere ka jedinom protivniku koji je uništio Crnu Goru i da građanima ponude konkretna rješenja za njihove realne probleme, Nebojša Medojević  na perfidan način pokušava da pokrene unutaropoziciono prepucavanje i polemiku. 

“Jasno je da se sve ovo radi u interesu spašavanja vladajuće partije, kao što se radi godinama unazad. Uradio je to nedavno kada je svojom projektovanom i dobro osmišljenom izjavom tjerao glasače bošnjačke nacionalnosti od podrške Mladenu Bojaniću, a sada je izgleda dobio novi zadatak i apanažu”, tvrdi Radovanić.

Dodaje da je sva sreća što mu niko više ne vjeruje, da su ga građani odavno prozreli i da se približava dan kada ce političari nalik njemu biti prošlost ove zemlje. 

“Jer dok je takvih kao on, u DPS-u mogu mirno da spavaju. Međutim, za dobro svih nas, dolazi trenutak kada će DPS i njegovi spavači nestati sa političke scene a na javne funkcije stupiti ljudi koji imaju dostojanstvo i integritet”, zaključio je Radovanić.