Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Višemjesecno cekanje na „junaka“ spremnog da potpiše saopštenje lokalnog odbora DPS-a okoncano je juce, a možda je bilo bolje,  po DPS, ali i potpisnika, i da nije.

Moram priznati, porazno je što se jednom mladom kadru, potura na potpis saopštenje puno neistina, a još poraznije što se  predsjednica odbora i aktuelni gradonacelnik, nakon hvatanja  u laži, kriju iza  mladog covjeka srozavajuci mu ugled i dostojanstvo, štiteci iskljucivo sebe.

Zbog uvažavanja svih mladih ljudi, pa i onih koji dolaze iz DPS-a, može se reci i da mi je dijelom žao što ce potpisnik saopštenja sjednice gradskog parlamenta slušati iskljucivo preko lokalnog radijskog emitera. Medutim, to što vas tamo nece biti, upravo govori o vašim politickim „ocima“ koje vi zdušno podržavate, koji javno propagiraju mladost, a onda sa 60 godina „uskacu“ na drugo, trece, cetvrto ili peto mjesto odbornicke liste, a kada zatreba, koriste vas kao štit kojim pokušavaju prikriti svoje laži i neistine.

Citajuci saopštenje, pokušavao sam pronaci neku vezu izmedu vas i Sutomora, i mogu vam reci da sam u tome nekako i uspio. Jedino što vas i Sutomore povezuje jeste smece. S obzirom da ste clan odbora direktora d.o.o "Komunalne djelatnosti", vi ste ujedno jedan od formalnih  krivaca što Sutomore poprima status regionalne deponije, kada je smece odnosno otpad u pitanju.

Medutim, nema razloga za paniku, oštricu moga slova više  necu okretati prema vama, jer možda i vi, uvaženi kolega Popovicu, jednog dana postanete covjek 21. vijeka, kao što polako to postaju svi gradani ovog grada.

Oni koji to nikad nece moci postati jesu oni koje vi nažalost zdušno podržavate,  koji pasarelu grade na samom pocetku turisticke sezone, koji grade, a znaju i javno govore da je najgore moguce rješenje, koji grade iskljucivo da bi politicki profitirali, a ne razvijali turizam i pospješivali napredak. Upravo takvi kolega Popovicu nikada nece postati ljudi 21. vijeka vec ce ostati vjecita prošlost, najgore vrste, sujetna i promašena.