Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bivši poslanik u Skupštini Crne Gore i predsjednik Skupštine Opštine Ulcinj, a danas službenik ulcinjske opštine Muhamet Nika, danas je fizički nasrnuo na funkcionere i aktiviste Građanskog pokreta URA, prilikom podnošenja izborne liste za predstojeće lokalne izbore.

Nika je, tom prilikom, gurao i napadao kandidatkinje za odbornice i kandidate za odbornike pokreta URA, ali i polomio pokretna slova, koja URA koristi na svojim promocijama.

URA je slučaj prijavila tužilaštvu, koje je isti okarakterisalo kao „onemogućavanje predaje izborne liste“ uz remećenje javnog reda i mira.

U Građanskom pokretu URA podsjećaju da je „najprljavija predizborna kampanja u istoriji Ulcinja već počela“, a da „sve nervozniji DPS puca po svim šavovima“. 

„Jer drugog objašnjenja nema. DPS je, sa svojim satelitima, uništio najljepšu crnogorsku opštinu sa najvećim potencijalom razvoja, a građani to prepoznaju. Zbog toga svoju političku nemoć, pokušavaju prikriti nervoznim ispadima i zastrašivanjima protivnika. Ne misle, valjda, da su takvim prizemnim ponašanjem bilo koga uplašili?“, upitali su u ulcinjskom pokretu URA.

Iz pokreta URA ističu da ih napadi i prijetnje DPS-a i njihovih batinaša neće uplašiti već će biti dodatni motiv da nastave sa još intezivnijom kampanju za predstojeće lokalne izbore.