Abazović čestitao Dan opštine Budva: Motor razvoja turizma da više brine o prostoru

“Metropola turizma je motor razvoja turizma kao privredene grane u našoj zemlji. Zahvaljujući svojim ljepotama i sve atraktivnijom ponudom Budva uspijeva da pošalje lijepu sliku iz Crne Gore dalje u svijetu posredstvom svih onih koji je posjete. Budva uprkos poteškoćama uspijeva da bude konkurentna i primamljiva destinacija svim njenim posjetiocima”, naveo je Abazović.
 
On je istakao i da je velika sreća grada i građana to što je Budva oslobođena od organizovane kriminalne grupe iz redova DPS-a koja je upravljala gradom i da je to veliki uspjeh demokratije i zdravog rezonovanja stvari.
 
“Uprkos prethodnoj kriminalnoj i rasipničkoj vlasti, finansije su sačuvane i u ovom mandatu aktuelne vlasti dovedene gotovo u potpuni red. To zaslužuje pohvalu svakog dobronamjernog građanina ovog grada ali i zemlje”, poručio je Abazović.
 
Ipak ti dobri rezultati koji su napravljeni u toku nove vlasti, kaže Abazović, ne smiju da uljuljkaju već da daju jači podstrek da se svakog dana odgovornije i bolje radi na unapređenju života građana Budve i poboljšavanju ponuda Budve kao turističke destinacije.
                                                                     
“Budva je nebrigom u mnogim djelovima i devstirani grad, zato u tom segmentu mora se uraditi najviše kako bi se preostali prostor sačuvao od interesa krupnog kapitala a interesi grada i građana bili na prvom mjestu”, dodao je on.
 
“Na kraju, u svoje lično i u ime Građanskog pokreta URA čestitam 22. novembar Dan opštine Budva, rukovodstvu grada, Skupštini opštine Budva, svim odbornicima i građanima”, poručio je Abazović.