Abazović: Berane godinama pokazuje da su promjene i suživot svih građana ove države mogući

Berane, oaza slobode i grad sa puno neiskorišenih resursa svakako zavređuje pažnju svih društvenih subjekata kako bi život građana u toj opštini bio bolji i kvalitetniji. Cijenim sve ono što je lokalna uprava uradila i radi na poboljšanju kvaliteta života građana Berana i radujem se svakom novom projektu i investiciji u ovom gradu.

Berane pokazuje cijeloj državi da su promjene i suživot svih građana različitih opredjeljenja mogući i poželjni u Crnoj Gori.

Šarenilo identiteta, pripadnosti i opredjeljenja nijesu nikakva mana ove zemlje, i ako se to želi potencirati iz vladajućih krugova. Te vrijednosti su naše bogatstvo a Berane je grad primjer tome.

Vjerujem i da napori lokalne uprave u smjeru razvijanja i iskorišćavanja resursa opštine mogu biti i još intezivniji i rezultirati novim projektima na zadovoljstvo svih.

Berane mora dodatno iskoristiti svoje bogate turističke potencijale, privući nove investicije, razvijati i dodatno osavremenjavati saobraćajnu infrastrukturu… To su sve stvari na kojima zajedničko moramo raditi.

U nadi da će Berane u dogledno vrijeme postati primjer opštine na sjeveru koja je u najvećoj mjeri iskoristila sve svoje potencijale i unaprijedila život svih njenih građana najsrdačnije u moje lično, i u ime Građanskog pokreta URA, primite čestitke povodom 21. jula, Dana opštine Berane.