Abazović i Adžić u Bijelom Polju: Spajić i Mandić ugrozili evropski put, rješenje su vanredni parlamentarni izbori

“Spajić i Mandić Crnu Goru vode u propast, njihov politički cilj se svodi na to da našu državu bace na koljena. Oni su svojim štetnim djelovanjem ugrozili evropski put Crne Gore, odličnu poziciju i raspoloženje institucija koje smo imali u Briselu, pritom pokvarivši i dobrosusjedske odnose koje smo baštinili sa svim zemljama regiona, saopštili su iz Građanskog pokreta URA nakon sastanka rukovodstva partije sa Opštinskim odborom u Bijelom Polju.

Iz URE dodaju da će se tim namjerama snažno oduprijeti, kako u Parlamentu, tako i na lokalnom nivou.

,,Spajić i Mandić više nemaju nikakav legitimitet da vrše vlast na državnom nivou, a rješenje za izlazak iz krize u koju su svjesno uvukli Crnu Goru su vanredni parlamentarni izbori”, ističu iz URE.

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović i potpredsjednik Filip Adžić juče su boravili u radnoj posjeti Opštinskom odboru URA Bijelo Polje, tokom koje su dogovorene dalje aktivnosti na jačanju partijske infrastrukture i niza aktivnosti od značaja za lokalnu zajednicu.

U tom smislu, bjelopoljska URA će krajem ljeta održati novu opštinsku izbornu konvenciju.

Rukovodstvo pokreta URA izrazilo je veliko zadovoljstvo značajnim prilivom novih članova u Bijelom Polju, poželivši im dobrodošlicu u tim koji će Crnu Goru uvesti u Evropsku Uniju, njegujući politiku mira, prosperiteta i građanske Crne Gore.

Tokom sastanka posebna pažnja data je radu Foruma mladih koji u narednom periodu planira set svojih budućih aktivnosti.