URA: Nećemo odustati od dječijih dodataka, Vlada u budžetu za 2020. da obezbijedi sredstva ukoliko misli na građane

Građanski pokret URA neće odustati od namjere da svako dijete u Crnoj Gori prima dječji dodatak, jer je to obaveza socijalno odgovorne i pravedne države za koju se borimo zato u susret usvajanju budžeta za 2020. godinu, još jednom apelujemo na Vladu Crne Gore da se uvrste sredstva za isplatu dječjih dodataka, poručila je danas potpredsjednica ove partije Suada Zoronjić.

Opširnije...

Saveljić: Radnicima „Plantaža“ nijesu isplaćene plate za oktobar, Maraš i Vukotić kompaniju guraju u propast

„Plantaže“ i njena direktorica Verica Maraš nijesu uspjele da isplate oktobarsku zaradu zaposlenima u ovoj državnoj kompaniji, saopštila je danas Valerija Saveljić bivša finansijska direktorica ove kompanije i članica Glavnog odbora URA.

Opširnije...

URA: Radonjić nema grama javne odgovornosti, rotiraju ga poslodavci iz DPS-a

Ocjena Sretena Radonjića, direktora Agencije za sprječavanje korupcije, da su mu rezultati u toku dosadašnjeg manadata sjajni predstavlja nemanje grama javne odgovornosti prema građanima koji ga sve vrijeme plaćaju da se tobože bori protiv korupcije, ocijenili su danas iz Građanskog pokreta URA.

Opširnije...

URA Nikšić: Vlast pijacu pretvara u kavez za lično bogaćenje, podržati otpor zakupaca

Iz Opštinskog odbora URA Nikšić danas su pozvali sve građane Nikšića da podrže otpor zakupaca postojećih tezgi na gradskoj pijaci i da brane svoju pijacu od onih koji je namjeravaju pretvoriti u privatno vlasništvo.

Opširnije...

Kotorska URA donirala 1.000 EUR za pomoć ugroženima u Albaniji

Opštinski odbor Građanskog pokreta URA u Kotoru odlučio je da u ime solidarnosti sa albanskim narodom kojeg je zadesio razorni zemljotres opredijeli sredstva od 1.000 EUR pomoći.

Opširnije...

URA Budva poziva građane na sjutrašnji protest: Nećemo stati u odbrani Miločerskog parka

Iz Građankog pokreta URA Budva danas su pozvali sve građane u odbranu Miločerskog parka od devastacije na sjutrašnjem protestu koji je zakazan za 10h.

Opširnije...

INCIDENT NA TARI: Nurković zabranio snimanje Tare, URA pita zbog čega

Iz Građanskog pokreta URA naveli su da su njihovi aktivisti juče doživjeli neprijatnosti na rijeci Tari u blizini Mateševa.

Opširnije...

Abazović sa saradnicima posjetio Drač: URA donijela hranu i odjeću, donirali krv u regionalnoj bolnici

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović juče je sa svojim sardnicima posjetio Drač poslije razornog zemljotresa u tom albanskom gradu.

Opširnije...

URA PG: Kad unište Zetu i posjeku čemprese, sjete se “zaštite“

Odluka o proglašenju doline rijeke Zete parkom prirode je najmanje što su naše opštine mogle uraditi u ovom trenutku, ali nakon njihovog višedecenijskog svjesnog i namjernog zagađivanja te rijeke, uništavanja ribljeg fonda i ugrožavanja prirode, takav potez liči na liječenje otvorenog preloma kosti hansaplastima, što vrijeđa zdrav razum i tjera na oprez, ukazali su u podgoričkom odboru Građanskog pokreta URA.

Opširnije...
Adresa

Dalmatinska 130d,
81000 Podgorica, Crna Gora

info@ura.org.me
Kontaktirajte nas

Telefon: +382 20 240 222
Mobilni: +382 69 310 610

Email: info@ura.org.me
Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak: 9h - 17h

www.ura.org.me