Abazović Markoviću: Jedini način da se za 15 minuta riješi problem je da vi i Đukanović podnesete ostavke

Najbolje što za Crnu Goru u 15 minuta može uraditi Duško Marković jeste da i on i njegov šef Milo Djukanović podnesu ostavke i time oslobode Crnu Goru autokratije i jednoumlja, to je večeras u emisiji “Neđelja u petak” na TV A1 izjavio predsjednik Gradjanskog pokreta URA, Dritan Abazović.

Borba protiv privatne države koju misle prisvojiti za sebe je borba za Crnu Goru, kazao je Abazović. Dodao je da država i njene institucije postoje sa ciljem da služe svakom gradjaninu, a ne ličnim interesima Djukanovića, Markovića i njihove vladajuće kaste.

“Danas su upravo autokratija i jednoumlje najveće prijetnje našoj zemlji. Mi moramo biti svjesni da se Crna Gora najbolje brani demokratijom, slobodnim institucijama i vladavinom prava,” rekao je Abazović.

“Crna Gora biser zarobljen u kandžama ovog režima, a mi je moramo osloboditi,” naglasio je lider URA, a zatim dodao "zato će dan prve demokratske promjene vlasti biti zlatnim slovima ispisan u našoj istoriji, rame uz rame sa danom kada je obnovljena nezavisnost Crne Gore."