Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Podgorički odbor Građanskog pokreta URA proširio je na svojoj posljednjoj sjednici broj ljudi koji participiraju u najvećem stranačkom organu ove stranke, Glavnom odboru, saopštili su danas iz podgoričke URE.
Članovi podgoričkog odbora koji će u budućnosti biti dio Glavnog odbora URA su: Vidoje Petričić, Milena Vuković, Valerija Saveljić, Marija Radulović, Esko Muratović, Miki Brajović, Mileta Radovanić, Lazar Miranović, Miodrag Đuranović i Milan Doderović.
Iz podgoričkog odbora URA građanima Podgorice su poručili i da će konstruktivno djelovati u okviru njihovog odborničkog kluba u podgoričkoj Skupštini „Podgorička URA – Pravo na grad“, na čelu sa Lukom Rakčevićem.
„Detektovaćemo gradske probleme i u budućnosti, pokretati rasprave o njima i činiti sve da građani Glavnog grada budu aktivni sudionici kreiranja javnih politika u Podgorici“, zaključuju u saopštenju.