Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bošnjačka stranka gazi svoja predizborna obećanja, otpuštanjem radnika u lokalnoj upravi i daljim osiromašivanjem rožajske opštine i nasuprot funkcionerima BS-a koji dobijaju bonuse, premije i poklone za nerad građani Rožaja svakim danom bivaju sve siromašniji, naveo je danas Husein Ljaić, predsjednik Opštinskog odbora URA Rožaje.
On je reagovao nakon skandalozne odluke BS-a usvojene na jučerašnjoj Skupštini toga grada da se do kraja godine otpusti 25% radnika u lokalnoj upravi.
“Nakon prevara i obmana koje su priredili majkama sa naknadama nakon parlamentarnih izbora kada su u državnom parlamentu glasali za njihovo ukidanje, sada okreću leđa i onima koje su ucjenjivali da im daju glas na lokalnim izborima. U predizbornim obećanjima tražili su glasačku  odanost  i aktivnost upošljenika lokalne uprave kako bi sačuvali svoja radna mjesta, a danas ih otpuštaju”, navodi Ljaić.
On BS u Rožajama optužuje i za tjeranje investitora i rasipanjem opštinskog novca čime su Rožaje dovely u najgoru ekonomsku situaciju do sada.
“I dalje nastavljaju da uništavaju ionako razoreno Rožaje iz kojeg se svakog dana sve više ljudi iseljava u zemlje Zapadne Evrope”, kazao je Ljaić.
On je kazao da će URA u Rožajama pomoći nezadovoljnim radnicima lokalne uprave ali i svim građanima Rožaja.
“URA će pružiti podršku svim  nezadovoljnim građanima Rožaja  da istraju na svojim zahtjevima i da se osnovno pravo svakog čovjeka poštuje, i uradiće sve što može kako bi u potpunosti ogolila vladavinu onih koji namiruju sopstvene džepove varajući svoje sugrađane i ostavljajući ih bez posla i perspective na ulici”, zaključio je Ljaić