Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Račun od 115 miliona eura za gradnju petlje Smokovac , elektro i vodovovdne mreže za autoput , koji je tim bivšeg ministra saobraćaja Ivana Brajovića „zaboravio“ da stavi u Ugovor koštaće građane nekoliko desetina miliona više.
Pitanje je da li se radi o nestručnosti ili je ovo unaprijed režirano kako bi se neko ponovo ogradio.
Može li iko ozbiljan shvatiti činjenicu da se zaboravi nešto što vrijedi 115 miliona? Prosto je nevjerovatno da tim stručnjaka  „zaboravi“ a da nije postajala namjera da se neko ugradi i u ovom poslu. Pored petlje Smokovac, elektro i vodovodne mreže za autoput morće se izdvojiti sredstva za izmjenu i na postojećim objektima i vraćanje na ono što je već završeno. Međutim, predsjednik Skupštine Ivan Brajović je dokazani lažov, a narodna izreka kaže „ Ko laže, taj i krade“.
Gotovo je nevjerovatno da niko neće odgovarati za ovakve propuste, a da ce građani i dalje „pokrivati“  nestručnost propalih kadrova SD-a.
Ne čudi ovakva neozbiljnost imajući u vidu stručnost kadrova BS i SD. Njihovih ministara koji u životu u privatnom sektoru nijesu ništa postigli pa se sada uče na ministarskim pozicijama poslu.
Ovo je i dokaz koliko se neozbiljno pristupilo "poslu vijeka" koji će generacije otplaćivati. Neće sigurno djeca Brajovića, Nurkovića i sličnih. Cio projekat je zamišljen kako bi se bogatili domaći tajkuni bliski vlasti.

Rade Milošević,
politički direktor Građankog pokreta URA