Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Branimir Gvozdenović, potpredsjednik Skupštine Crne Gore jutros je sa službenim vozilom marke BMW730 D registarskih oznaka PGCG032 prekršio Zakon i vozilo parkirao na pješačkom prelazu, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.
„On je na uglu Bulevara Stanka Dragojevića i Bokeške ulice na pješačkom prelazu ostavio parkiran svoj službeni automobil kršeći tako Zakon najvećeg zakonodavnog doma u zemlji čiji je nazovi potpredsjednik“, ističu iz Građanskog pokreta URA.
Oni kažu da umjesto da Gvozdenović svojim primjerom doprinosu poštovanju Zakona on bahatim i neprimjerenim ponašanjem čini sasvim suprotno.
„Otuđen od običnog naroda koji bi za ovaj prekršaj snosio posljedice, Gvozdenović će kao i mnogo puta do sada, kao i njegove kolege, proći nekažnjeno. U normalnim zemljama i demokratijama državni zvaničnici bi zbog pomenutog podnijeli ostavke, dok će se Gvozdenović već sjutradan u skupštinskoj zasijedavajućoj fotelji praviti da se ništa nije desilo“, zaključuju u URA.