Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Milan Đaković kaže da su u toj partiji čekali svih 24h kako bi dobili odgovor iz stranke zaposlenih na aerodromu i vjerovali u tačnost izreke „strpljen – spašen“, pa uzaludno pomislili da ta grupica interešdžija može nekad i zablisatati.
„No, uzalud. Lobotmiranim rezonom progovorili su o kako vele „činjenicama i uspjesima" preduzeća koje ima monopol na tržištu Crne Gore. Uspjeh u takvom preduzeću ne može da ne postoji, a ono u čemu se hvale je poraz, ne nikako pozitivan bilans. Jer iz njihovih usta ne može nikada izaći istina, već samo laž. Jer im je i predsjednik personifikacija toga – takozvani predsjednik Skupštine koji dokazano laže na sudu. Kako onda da im iko vjeruje?“, istakao je on.
Poručuje im da snagu preusmjere na njihovog partijskog oca i njihove vjerne zakrpine sa kojima u konglomeratu čine vlast kako im ne bi dali u zakup aerodrome.
„Jer ukoliko ih daju u koncesije, vaša organizacija zaposlenih na aerodromima će nestati a dinastije porodica na upravljačkim pozicijama više neće biti. Pokušajte još možda da neku fakturu iz vaše partije platite računom aerodroma, što vam, zna crnogorska javnost, nije strana rabota“, zaključuje Đaković.