Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Dug opštine koji je dostigao 20 miliona eura a bez vidljivih rezultata u korist građana  je zabrinjavajuća okolnost  za sve građane u Rožajama, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA u tom gradu.
Dodaju da je to samo jedan u nizu problema sa kojima se građani ovoga grada susrijeću.
„Danas poslije izbora  i poslije osvojene  apsolutne vlasti u Rožajama vidimo da BS u istinu ne donosi samostalno odluke već da su oni samo marionete u ruke drugih igrača. I pored iskrene želje pojedinih funkcionera iz BS da vode brigu o građanima i samim tim pokušaju normalizovati stanje u našoj opštini i pokazati brigu za građane Rožaja svi su svjesni činjenice da se to ne može desiti“, saopštili su oni.
Kažu da trvenja i razmirice oko imena za novog predsjednika opštine Rožaje iznose na površinu način funkcionisanja u BS-u i da to ne može služiti nikome na čast.
„I ovog puta predsjednika Opštine formalno će odrediti DPS. Proklamovana politika BS-a da će stati u odbranu interesa građana od DPS-a i njegovih struja pokazala se golom prevarom i to se pokazuje svakodnevno“, zaključili su oni.