Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Nejasno je zbog čega iz Ministarstva rada i socijalnog staranja na nevješt način maskiraju istinu koja je lako provjerljiva na sajtu Generalnog sekretarijata njihove Vlade.
U dokumentu „Uredba o vozilima“  jasno se vidi da je pomenuto vozilo zaduženo za kabinet ministra rada i socijalnog staranja.
Može se desiti jedino da se u međuvremenu ministar odrekao ovog vozila i da mu je u planu da nabavi novo, kao neke od njegovih kolega ministara koje u godinama štednje žele najnovije i najskuplje modele automobila. Funkcionere Vlade očigledno je stid da se sa zastarjelim markama automobila  pojavljuju u špicu sezone ali ih nije stid da nemilice troše novac svih nas.
Možda je u pitanju i to da u ministarstvu i ne znaju koja sve vozila pripadaju njihovom resoru imajući u vidu da je prethodni ministar Numanović mijenjao tablice kako bi prikrio  zloupotrebe službenog vozila.