Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Iz nikšićkog odbora URA reagovali su danas na obustavljanje radova na Domu revolucije u tom gradu.
Potpredsjednik odbora URA Nikšić, Goran Šućur tvrdi da je obrazloženje za zaustavljanje radova na Domu revolucije, od strane nadležnih u Opštini Nikšić samo pokušaj negiranja njihove neodgovornosti i nesposobnosti.
 On iz odgovora nadležnih "da je želja građana i lokalne samouprave da što prije i sa manje novca  završe rekonstrukciju Doma revolucije, kao i da autori ne žive u Nikšiću i imaju više umjetnički pristup ovome problemu" čita kvazi obrazloženje da neko u ovome poslu neodgovorno i neprofisionalno obavlja svoj posao.
“Ako je ovo stvarni razlog odstupanja od plana onda se postavlja pitanje - Gdje i kako se željezna konstrukcija sa Doma revolucije lageruje i kako su stakla sa Doma revolucije završila kao ograda na terasi lokala "Base"? Ko je odredio cijenu 70e po komadu i gdje su završila sredstva od prodaje? Da li i u ovome poslu koji je od značaja za Nikšićane neko mora da ušićcari staklo i komad željeza? Od koga treba da čujemo istinu i ko treba da je kaže?”, pita se Šućur.                                                                         
Navodi da je očigledno da lokalna vlast u Nikšiću iz dana u dan potvrđuje da je personifikacija laži i prevare.
“Njihovo obrazloženje je samo još jedno obmanjivanje građana i posljednji trzaj da sakriju svoje nezakonite radnje. Znaju Nikšićani dobro koliko je njima stalo do Nikšića i šta se krije iza njihovih virtuelnih priča i realnosti koje nam nude godinama”, dodaje Šućur.
 Na kraju očekuje da će nadzorni  i inspekcijski organi utvrditi ko je odgovoran za ovakve malverzacije, koje idu na štetu grada i građana.