Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

O ozbiljnosti i principima govore oni koji bi zadnji trebali da diskutuju o tim moralnim vertikalama, saopštili su iz koalicije “Za 21. vijek”, nakon saopštenja podgoričkog DPS-a u kojem za ovu koaliciju kažu da je neozbiljna i da parazitira na teret građana Podgorice i Crne Gore.

“O ozbiljnosti govore oni koji su za prethodnog mandata, kojeg su i tada ostvarili korupcijom i kriminalom, za gradonačelnika izabrali lokalnog pajaca a za predsjednika Skupštine, kao i danas čovjeka iz stranke koja 20 godina isisava novac iz budžeta države, između ostalog i organizovanjem partijskih koktela na račun građana Crne Gore, što je i pravosudno dokazano”, ističu oni.

Kažu da su vjerovali da odbornici DPS-a mogu da sačuvaju makar minimum dostojanstva pa da ne komentarišu na ovaj način današnji izraz revolta odbornika koalicije “Za 21. vijek” koji su, kako kažu “podsjetili građane Podgorice na 27. maj i kambodžijski scenario na ulicama Podgorice”.

“Na razbijene glave naših kandidata za odbornike, na kriminalne pione DPS-a koji su harali toga dana podgoričkim ulicama i naseljima. Podsjetili da i dalje nema odgovora na to šta je ishod istrage koja se vodi protiv tih lica, među kojima neki rade i u državnom aparatu i služe kao batina režima”, kazali su oni.

Navode da se na najodgovorniji način odnose prema svim svojim biračima i svim poštenim i slobodnim građanima Podgorice.

“Nije valjda da očekujete da u svečanom zanosu aplaudiramo vječnim foteljašima koji na vlast dolaze kriminalom i preko krvlju slobodnih građana ovog grada. Nije valjda da očekujete da iskažemo vjerovanje da će lokalni pajaci dobro upravljati gradom. To bi bilo vrijeđanje principa zdravog razuma za kojeg i dalje vjerujemo da je dominantan u ovom gradu, uprkos svemu”, zaključili su oni.