Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Opštinski odbor URA Tivat daje bezrezervnu podršku grupi građana iz MZ Radovići i Krtoli koji su se prije nekoliko dana okupili u holu Opštine Tivat da protestuju zbog probijanja svih rokova za završetak lokalnog puta za Radoviće, kazao je danas predsjednik odbora URA u Tivtu Ivo Vuksanović.
“Naime put je trebao po obećanju nadležnih u Opštini biti završen do prvog juna i na taj način biti spreman da opsluži kako veliki broj meštana tako i brojne turiste koji se očekuju na ovom području. Trenutna slika više odgovara lokalnom putu u Siriji ili nekada Bejrutu i zato stanovnici Krtola s razlogom protestuju”, ističe Vuksanović.
Napominje da URA u Tivtu konstantno ukazuje na lošu vladavinu DPS-a i njegovih koalicionih partnera u Opštini Tivat a posebno na neažurnost u implementaciji i završetku velikih projekata na lokalnoj infrastrukturi.
“Poručujemo tivatskom DPS-u da se dešava upravo ono na što smo ranije ukazivali a to je da će zbog krize u lokalnoj samoupravi svi građani Tivta snositi posljedice i da ćemo svi platiti štetu novcem koji pripada svima nama. Nezamislivo je da u opštini koja slovi za finansijski najstabilniju u Crnoj Gori postoje problemi ovakvog tipa i da nam turistička sezona od koje svi zavisimo počinje ruiniranim putevima, konstantnim gužvama u saobraćaju i nesređenom infrastrukturom”, naglasio je Vuksanović.
Zaključuje da će građani Tivta baš zbog navedenog kazniti one koje nijesu uradili gotovo ništa u aktuelnom mandatu i svoje povjerenje dati ljudima kojima je do Tivta stalo.