Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Đukanović je na proslavi svoje partije sinoć pokazao pravo lice njegove antievropske profilacije i kao bezbroj puta do sada predstavio sebe kao autokratu a ne evropskog lidera, zaključio je danas generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić.
“Sa pozicije predsjednika svih građana opet je na proslavi svoje partije pričao kao vječni predsjednik iste sa reminiscencijama o tome kako je on sačuvao  i stvorio državu, predstavljajući je kao tvorevinu koja ima svega 12 godina. Osim toga opet oštro kritikujući i isključujući sve one koje ne misle kao on, označavajući ih neprijateljima i izdajnicima države. To je daleko od evropskih vrijednosti koje je pripisao sebi i svojoj partiji sinoć”, saopštio je Radovanić.
Kaže da samo neupućeni bi mogli pomisliti da je istina kada Đukanović govori o onima koji savijaju kičmu i traže bezuslovnu podršku od drugih, a sebe predstavljujući kao moralnu gromadu.
“Vrijeđanje svih onih koji još pamte Đukanovićeve transfere i dilove od Beograda i Miloševića, preko Moskve i Putina pa sada do Brisela i evropskih zvaničnika koje tobože smatra svojim prirodnim partnerima. Ako to nije savijanje kičme i mijenjanje ideologije za 360 stepeni onda ne znam što bi trebalo biti”, istakao je on.
Đukanovićeva zabava imala je i još jednu dimenziju, tvrdi Radovanić.
“Ako je bilo i najmanje sumnje da Đukanović možda nije umiješan u čistku na javnom servisu od sinoć pojavom v.d generalnog direktora RTCG-a na toj zabavi svima u Crnoj Gori je postalo jasno kolika je upletenost Đukanovića u tom slučaju”, zaključio je Radovanić.